SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darbe Komisyonu'na Uzatma

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:19:25
Darbe Komisyonu'na Uzatma
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Demokrasiye müdahale eden tüm darbe ve muhtıraların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan meclis araştırma komisyonunun görev süresi 1 ay uzatıldı. 

Komisyonun süresinin uzatılmasına ilişkin TBMM kararı bugünkü (19 Ekim) tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. 

TBMM kararında "Ülkemizde demokrasiye müdahale eden tüm darbe ve muhtıralar ile demokrasiyi işlevsiz kılan diğer bütün girişim ve süreçlerin tüm boyutları ile araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonun görev süresi, genel kurulun 16.10.2012 tarihli 9. birleşiminde 28.10.2012 tarihinden itibaren 1 ay uzatılmıştır" denildi. 

Bu kararla, başkanlığını AKP İstanbul Milletvekili Nimet Baş'ın yaptığı TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu 27 Kasım 2012 tarihine kadar görevine devam edecek.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız