SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darbeci Zırhlıları Barikatları Böyle Aştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Altay Kışlası'ndan çıkan 2 zırhlı aracın MOBESE görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, Altay Kışlası'ndan çıktıktan sonra çevre yolunda ters yönde ilerleyen 2 zırhlı aracın, kırmızı ışıkta duran araçlar nedeniyle refüjden yolun karşı tarafına geçtiği görülüyor.

Araçların geçişi sırasında bazı vatandaşların araçlarından çıkarak bahçelik alana koştukları görüntülere yansıyor.

Görüntülerde ayrıca ters şeritten gelen zırhlı araçların trafik polislerinin olduğu noktadan yolun diğer tarafına geçtikleri, bu sırada bir belediye otobüsü şoförüyle trafik polislerinin araçlarını çevirerek zırhlı araçları takip etmek için peşlerinden gittiklerini görülüyor.

Bu zırhlı araçlardan biri Çevreyolu Milli Egemenlik Alt Kavşağında polisler tarafından durdurularak ele geçirilmiş, darbeci yarbay Ahmet Üçbudak'ın içinde bulunduğu ise tüm engellemelere rağmen, 2. Ordu Karargahı'na kadar gitmiş, kışla duvarına çarparak durmuş, atlayarak karargaha kaçmak isteyen yarbay açılan ateş sonucu yaralanmıştı.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

darbe2

darbe3

darbe4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız