SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darbecilerin Firari Tankı Ezdi

0
Güncellendi - 2016-07-18 05:04:07
Darbecilerin Firari Tankı Ezdi
A- A+ PAYLAŞ

Darbeci grubun Malatya 2. Ordu Karargahı'ndaki direnişine destek vermek üzere kışladan yola çıkan 2 tanktan biri Çevreyolu'nda arıza yaparken, biri tüm engelleme girişimlerine rağmen yoluna devam etti ve ara sokaklardan, 2. Ordu Karargahı'na girdi. Karargah nizamiyasinden girerken rastgele ateş açan bu tank, cadde ve sokaklardan geçerken, yolda bulunan vatandaşlara ait özel araçlara da zarar verdi.

Bu tankta, darbecilere destek veren bir yarbayın bulunduğu ve karargah içerisinde açılan ateşle yaralandığı bildirildi. Yaralanan darbeci yarbay ambulansla hastaneye kaldırılırken, karargaha getirdiği tankı da polis muhafaza altına aldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ff3

ff2

ff1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kadriye YÜKSEL (7 yıl önce)
    işte darbecilerin gerçek yüzü. bu fotoğraflar her şeyi özetliyor. Darbe= şiddet, baskı, ölüm, kaos...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakkos ahmet (7 yıl önce)
    Mal gelir cana birsey olmasin kardesler. Provatorlere dikkat edelim polisimiz işini yapsin. Askerlerinde cezasini biz degil yargi verecek aman dikkat emeline ulasmasinlar.
    0
    0
    Yanıtla