SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darbeyi Kınadılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:16:31
Darbeyi Kınadılar
A- A+ PAYLAŞ

 Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Abdulkadir Karaduman, “Mısır ve diğer İslam ülkelerinde yaşatılan olaylar Büyük Ortadoğu Projesi’nin işletilmesidir” dedi.

Soykan Meydanı’nda, Cuma namazı sonrasında, Mısır’daki askeri darbeyle ilgili açıklama yapılarak, darbe kınandı.

Saadet Partisi (SP) yöneticilerinin de yer aldığı programda basın açıklamasını AGD Malatya Şubesi Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Abdulkadir Karaduman yaptı. Karaduman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu darbe Muhammed Mursi’nin şahsına karşı değil, Mısır halkının iradesine karşı işletilen bur suçtur.

ABD, AB ve ırkçı emperyalizm distribütörü olan diğer ülkeler Arap baharı denilen süreçte Büyük Ortadoğu Projesi’nin işletilmesidir. Irak, Suriye ve İslam coğrafyasının bir başka ülkesinde yaşanan kaos ortamı, gerilim ve çatışmalar münferit birer olay olarak değerlendirilemez.

Bölgede yaşanılan gelişmelere baktığımızda ırkçı emperyalizmin Müslümanların yaşadığı ülkelerine hep birbirlerine karşı cepheler haline getirirken, hem de ol ülkelerin her birinde mezhepsel ve etnik farklılıkları kullanarak iç savaşa uygun bir ortam oluşturulmuştur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız