SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende ESO'da Seçim

0
Güncellendi - 2018-02-15 00:22:19
Darende ESO'da Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına İbrahim Kürşat Gök seçildi.

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulu Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin salonunda yapıldı. Mevcut başkan Salih Soylu’nun aday olmadığı seçimde divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin yaptı.

Esnaf Odası başkanları ile Oda üyelerinin katıldığı genel kurulda İbrahim Kürşat Gök ile Olcay Ayhan aday oldular.

Genel kurulun açılışında konuşan MESOB Başkanı Keskin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü ile milletimiz nasıl 15 Temmuz darbe girişiminde meydanlara koştuysa, bugünde Zeytin Dalı Harekatı için davet ederse milletimiz toprağını, ezanını, bayrağını savunmak için koşacaktır. Esnaf ve sanatkar camiası olarak Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar destekliyoruz. Mehmetçiğimiz zaferle dönecektir. Buna yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Genel kurul sonucunda İbrahim Kürşat Gök 256 oy alarak başkanlığa seçilirken,  Olcay Ayhan ise 125 oy aldı.

İbrahim Kürşat Gök başkanlığındaki Darende Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kuruluna Salih Soylu, Mustafa Kalaycık, Anıl Kamil Meydan, Fatma Erdoğan, Abdurrahman Eren ve Mahmut Durukan seçildi. Denetim Kurulu’na da Bilal Çam, Ahmet Şahin ve Fatih Cihan getirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat BOYRAZ (6 yıl önce)
    Darende esnaf ve Sanatkarlar odasına seçilen arkadaşa başarılı çalışmalar dilerim hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla