SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Festivale Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:22
Darende Festivale Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Geleneksel Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nin 60’ıncısı 16 ile 18 Ağustos 2013 tarihlerinde gerçekleşecek.

Bu yıl 60’ıncısı düzenlenecek olan festivalde; açılışlar, sünnet şöleni, müzik eğlence programlar, yarışmalar ve güreşler düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsa Özkan, “İlçemizde geleneksel olarak yapılan güreş ve kültür festivalimizin 60. yılındayız. İnşallah önceki yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberlik için coşkulu bir festival geçireceğiz. Tüm Darendeli hemşerilerimin ev sahibi olduğunu hatırlatarak 16-17-18 Ağustos tarihlerinde herkesi Darende’ye bekliyoruz” dedi.

60. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali programında 16 Ağustos 2013 Cuma günü saat 10:00’da açılış ve kortej yürüyüşü, saat 11:00’da 60. Yıl Güreş Anıtı açılışı, saat 11:15’te Kemal Özkan Sünnet Şöleni, saat 13:00’da Fatma Ilıcak Kur’an Kursu ve Mahalle Konağı açılışı, saat 14:00’da Rafting, saat 19:00’da Adana Büyükşehir Belediyesi ‘Gün Kardeşlik Günü’ Sanat TIR’ı Programları, Adana Büyükşehir Belediye Bandosu, Karagöz ve Hacivat gösterisi, Türk Halk Müziği Konseri, film gösterimi olacak.

17 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 13:30’da Trap Atışları, saat 14:00’da yöresel yemek, bal ve kavun yarışması, saat 19:00’da müzik şöleni yapılacak.

18 Ağustos 2013 Pazar günü ise saat 10:30’da Karakucak Güreşleri düzenlenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız