SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Festivali Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Darende 52. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali sona erdi. Ceylan konser verdi, Tokat'tan Erol Yıldırım başpehlivan oldu.

KONSER..
26-28 Ağustos tarihleri arasındaki festivalin müzik eğlence bölümündeki konserde sevenleriyle buluşan Ceylan ve Asef neşeli anlar yaşattı. Konserde ayrıca mahalli sanatçılar da sahne aldı.

GÜREŞLER..
Türkiye'nin dört bir yanından gelen güreşçilerin yanı sıra Suriye ve Gürcistan'da da gelen 350 sporcunun katıldığı güreş müsabakalarını da Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Darende Kaymakamı Fahri Meral, Belediye Başkanı Memduh Önal, daire amirleri, işadamları ve vatandaşlar izledi. Güreşlerde ağalığı Darende'nin Mengelis Köyü'nden işadamı Mehmet İnce 17 bin YTL ile alırken güreşlerde başpehlivanlığı Tokat yöresinden Erol Yıldırım kazandı.

Gün boyu süren müsabakalar sonunda kilolarında birinci olan sporcular şunlar:

"35 kilo Fethi Kayhan, 40 kilo Mehmet Çelik, 45 kilo M. Zahit Torun, 50 kilo Selçuk Kara, 55 kilo M. Ali Aslan, 60 kilo Ersin Çetin, 65 kilo Bedrettin Bingöl, 70 kilo Dursun Güzel, 75 kilo Adem Bulduk, 80 kilo Akif Kurt, 90 kilo Adem Kara, Baş Pehlivan Erol Yıldırım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız