SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Güreş Takımı Türkiye 3'üncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2018-09-15 01:42:48
Darende Güreş Takımı Türkiye 3'üncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun düzenlediği Şalvar Güreşleri'nde katılan Darendeli güreşçiler, takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı Şalvar Güreşleri Türkiye Şampiyonası'na Darende'den 15 sporcu katıldı.

Pınarbaşı mesire alanında yapılan müsabakalar sonucunda, Darendeli sporcular takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Belediye Başkanı Süleyman Eser ve 65. Zengibar Güreş Ağası Hamid Karagülle, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde müsabakalara katılan güreş takımı ve antrenörlerini kabul etti.

Başarılarından dolayı antrenör Muhammet Mercimek ve takımını kutlayan Eser, başarıların hiçbir zaman tesadüf olmadığını azmin, disiplinli ve gayretli çalışmanın başarılı sporcu olmak için olmazsa olmaz faktörler olduğunu belirtti.

Genç güreşçilere çeşitli hediye veren Eser, belediye olarak her zaman destekçileri olacaklarını söyledi.

Mercimek de verdikleri desteklerden dolayı Eser'e teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • davut (5 yıl önce)
    söyleyen söylüyor haberi de yayınlıyorsunuz. sizin gibi ciddi bir haber sitesine yakışmıyor. nerde yapılmış bu türkiye sampiyonası. Burada üçüncü olduğu iddia edilen ekipten derece yapanların isimleri neden yok. hangi haber sitesinden alıyorsunuz. tamamen uydurma. Elbistan da ilk defa düzenlenmiş basit bir turnuva ve derece diye bir şey yok. alelade sıralama yapılmış. isterseniz konuyla ilgili Elbistan haber sitesine bakınız. burada amaç aslında ortaya bir şey koyamayan. sürekli eleştirilen birilerinin başarılı olarak lanse edilmesi. böylece il gençlik spor da söz sahibi olmak istiyorlar. Türkiye şampiyonası nedir. bu kadar basit mi. üç grup halindeki güreşçilerin turnuvasına Türkiye Şampiyonası derseniz bu şık olmaz.yapmayın. Alet olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Davuttttt (4 yıl önce)davut isimli kullanıcı yorumuna
    Soyleyen soylemis yazan yazmis sen de okumussun ve cevap yazmissin sen guresten anliyormusun yillardir Elbistanda gures yapiliyordu uzun bir ara verildi 9 yil ve sonradan kalan tariten degilde yeniden 1 . Geleneksel diye gures yapildi 2019 da da uluslar arasi yapildi bunuda bilmezsin sen internete gir elbistan genclik ve spor ilce mudurlugu sayfasina goreceksin alalade yapilan diye 637 sporcu katildigi yaziyor elbistan gazetesine onune cikar kim derece yapmis isimleri ne diye alemin akillisi tek sensin degilmi o kadar para harcanip organize yapilmis yalandan diyorsun sen kendi aklinla dalga gec alalen isim yazilmis ise sen niye ismini yazdirmadin 637 civari isim icinde alalen Darendeli genclerin ismi yazildiysa Gurur duy cakma lik yapma senin aklin bu kadar calistigi belli kac grup olacak Türkiye şampiyonası 500 gurup mu olacak ona 3 grup denmez kac siklet veya kg kac kac ben yeterki elestiri yapayim da ne olursa olsun demis garip onuda eline yuzune bulastirmis yazikkk aman
    0
    0
    Yanıtla