SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Darende İçin Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i makamında ziyaret etti. 

Bu ziyarette başkan eser vekillere hazırlamış olduğu projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyarete İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı

Ziyarette kısa bir konuşan yapan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Darende bizim için çok önemli bir ilçemiz. Osman Hulusi Efendi bu milletin gönlünde maneviyatın ihlası noktasında çok önemli bir yeri olan manevi büyüğümüz. Onun buradaki feyizlerini halen devam etmekte o açıdan Darende’nin manevi yönünü hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Darende’ye Ak Parti iktidarı geldikten sonra 8 yıllık bizim milletvekilliği dönemimizde hakikaten çok güzel hizmetler oldu. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde başta bir önceki Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımız Süleyman beye de aynen o hizmetleri bayrağı daha ileriye götürme noktasında gayretlerini görüyoruz kendisini kutluyorum. Darende Malatya yolu inşallah Karahan tünelindeki beklenmedik tablo nedeni ile gecikmeler oldu. Ama inşallah Darende - Malatya yolu Mayıs ayı içerisinde bağlantı yolları ile tamamlanmış olarak hizmete açılacak. Darende için çok önemli bir kazanım olacak" dedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı da, “Yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanımızdan çalışmaları hakkında bilgi aldık. Çok güzel önemli Darende’yi bir kat daha büyültecek şimdiye kadar büyüdü bundan sonrada bir kat daha büyütecek çalışmalar hazırlamış ama inşallah önümüzdeki günlerde hep beraber takip edelim. Bu projeleri bu bölgeyi Turizm bölgesi ilan edip bu projelerin Turizm bakanlığından desteklenmesini daha da çok önünü açmamız lazım onları da gerçekleştirdiğimizde Malatya bir ucunda kale gölüyle beraber turizm alanı olur Darende’mizde inanç turizm ile beraber hem şelalesiyle hem de Tohma çayının kenarı, hem de 26 ilin geçiş güzergahında olması münasebetiyle çok şirin bir Turizm beldesi olabilir. Çalışmaları bu yönde fevkalade çok ğüzel çalışmalar yapılmış güzel projeler inşallah güzel projelerin hayata geçirilmesine bizlerde Darende’nin bu vefasına cevap vermiş oluruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Esre ise, “Kendilerine minnet duyduğumuz saygı duyduğumuz her zaman yanımızdalar bize destek veren vekillerimiz abilerimiz, kardeşlerimiz, kendilerinden her zaman memnunuz. Ankara’ya gittiğimiz zaman bizim önümüze düşüp bakanlıklarda olan işlerimizi takip ediyorlar. Kendilerine minnettarız bugünkü ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Süleyman Şimşek de konuşmasında, “Bu ziyaretinizden duyduğumuz memnuniyetimizi ve bundan sonra beraber ilçemize yapılacak hizmetlerde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız