SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende İçin Tanıtım CD'si..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nin tanıtımı için CD hazırlandı.

Es Seyyid Hacı Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından hazırlanan CD'de ilçenin tarihi ve kültürel yerleri ile doğa güzellikleri yer alıyor. Hulusi Efendi Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, vakfın ilçeye birçok hizmetleri bulunduğunu belirterek, bu hizmetler arasına yeni bir CD yapımını eklediklerini ifade etti.

Palakoğlu, Darende'nin tarihi İpekyolu'nun üzerinde bir ilim ve kültür şehri, Doğu Anadolu Bölgesi'nin cazibe merkezi olduğunu söyledi.

İlçenin köklü tarihi, eşsiz doğal güzellikleri ve zengin kültür yapısıyla halen önemini koruyan bir yerleşim birimi olduğunu anlatan İsmail Palakoğlu, "Darende'deki güzellikleri, hazırlanan CD ile geniş kitlelere duyuracağız. Hazırladığımız yeni tanıtım belgeseli, ilçenin tanıtımı için önemli bir adım, önemli bir çalışma olarak görüyoruz. CD'leri valiliklere, ilçe kaymakamlıklara, sivil toplum kuruluşlarına göndereceğiz'' dedi.

HABER: İsmet UĞUR/ DARENDE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız