SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Darende İçin Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:37:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi Kaymakamı Mehmet Aktaş’a plaket verildi.

Sivas Vali Yardımcılığı’na tayini çıkan Darende İlçesi Kaymakamı Mehmet Aktaş’a, Dede Korkut Lokantası’nda Derendeliler Derneği’nin düzenlediği organize ile plaket verildi. Programa; Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sıtkı Akgül, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan, ÇEKÜL Vakfı Malatya Bölge Temsilcisi Bekir Sözen, bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri, Darendeli bir grup iş adamı katıldı.

Plaket töreninde konuşan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, yaklaşık 3 yıl Darende’de görev yaptıktan sonra Vali Yardımcılığı’na tayini çıktığını hatırlatarak, “İlçeye güzel hizmetler kazandırılması için çaba gösterdik. El birliği ile çalışmaya çaba gösterdim. İlçeye kazandıramadığım ve muvaffak olamadığım projelerin de gelecek arkadaşın yapacağına inanıyorum. Biz ne yapmaya çalıştıysak, Darende’nin güzel insanları için yaptık” dedi.

İlçeye sağladığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Aktaş’a teşekkür eden Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan, “Kaymakam Mehmet Aktaş’ın devlet adamlığı yönü, idareciliği ve ilçedeki vatandaşlarla kaynaşası takdire şayandır. Özellikle ilçenin tanıtılması noktasında totemler yaptırması, yayınlar bastırması noktasında gayretleri oldu” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan tarafından Kaymakam Aktaş’a plaket verildi.

UĞURLANDI

Son kararname ile Sivas Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Aktaş, ilçede düzenlene törenle yeni görev yerine uğurlandı.

Kaymakam Aktaş için Öğretmenevi’nde veda töreni düzenlendi. İlçe protokolü ile vatandaşların katıldığı veda törenin de Kaymakam Aktaş’a kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarınca hizmetleri anısına teşekkür plaketler takdim edildi.

Darende’de 3 yıllık görev süresini tamamlayan Kaymakam Mehmet Aktaş, konvoy eşliğinde ilçeden uğurlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız