SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Karabayır'da Mahalle Buluşması

0
Güncellendi - 2017-12-17 01:54:25
Darende Karabayır'da Mahalle Buluşması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, mahalle buluşmaları toplantısının altıncısı düzenlendi.

Darende ilçesinde Karabayır Mahallesi Karabayır Ortaokulu'nda düzenlene mahalle buluşmaları toplantısına Kaymakam Enver Hakan Zengince, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, konuşan Zengince, her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarına ilişkin çözüm aradıklarını söyledi.

Mahalleye yeni yapılan ilkokula şehit piyade er Hamit Koçhan'ın ismini vereceklerini kaydeden Zengince, "Mahallemizin içme suyu ve yol sorunu için Malatya Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yapacağız. Sulama için bizden talep edilen boru hattı için ise destek bulacağız. Kırsalda bulunan mahallelerimizin en önemli sorunlarını bir an önce giderilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

2018 yılı itibariyle yeni yapılacak okulumuzu hizmete açıp, eğitimde önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız." diye konuştu.

Kendisinden mahallenin yüksek bir yerine bayrak asmak için direk isteyen vatandaşların talebini karşılayacaklarını ifade eden Zengince, hafta içerisinde kendisinden istenen direk ve bayrağı göndereceklerini bildirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız