SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende MYO'da Mezuniyet Töreni

0
Güncellendi - 2017-05-28 02:38:03
Darende MYO'da Mezuniyet Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

MYO Konferans Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Apdulmutalip Şahinaslan, fakültenin beşinci mezunlarını geleceğe uğurlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Gelecek dönem Mimarlık ve Şehir Planlama bölümüne öğrenci kaydı alacaklarını belirten Şahinaslan, şöyle konuştu:

"Hem verdiği eğitimin kalitesinde iddialı hem de inşaat ve optisyenlik bölümleriyle çevresine tüm hizmetleri sunabilen, güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir fakülte hedefine kısa bir sürede ulaşmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz üzerine düşen tüm görevleri yerine getirerek zorlu pek çok sınavın ardından mezun olmaya hak kazandılar. Asıl sınavınız ise şimdi başlıyor. Başarıyı yakalamak ve ülkemize hizmet etmek için hiçbir özveriden kaçınmadan yolunuza devam edeceğinize gönülden inanıyorum."

Tören sonunda Darende Meslek Yüksek Okulu eski müdürü Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Tursun’a hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.

Tören, mezun olan 120 öğrencinin kep atarak hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız