SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Tanıtım Günleri Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:05
Darende Tanıtım Günleri Başladı
A- A+ PAYLAŞ
Memleket Havası etkinliği kapsamında Darende Tanıtım Günleri düzenlendi.
 
Malatyapark AVM’nin ilçe tanıtımları kapsamında düzenlediği Memleket Havası projesi kapsamında Darende ilçesinin 3 gün süreyle Malatya il merkezinde tanıtımı gerçekleştirilecek.  
 
Darende Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına Vali Ulvi Saran, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Hulusi Efendi Vakfı yöneticileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.
   
Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçenin tanıtımını yapmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve il merkezinde de 3 gün süreyle Darende’nin tanıtımını yapmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Vali Ulvi Saran’da, Malatya’da turizm ve tanıtım konusunda son dönemde önemli projeler ve başarılı çalışmalar yürütüldüğünü anlatarak, Darende’ni tarihi ve manevi anlamda önemli bir kültür merkezi olduğunu aktardı.
 
Tanıtım günlerinde ilçenin fotoğrafları yanı sıra, kültürel ve tarihi özelliklerini taşıyan panolar ve Tohma Kanyonu’nda yapılan sportif faaliyetleri aktarmak için çeşitli görsel malzemeler kullanıldı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız