SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Zengibar Festivali

0
Güncellendi - 2017-08-27 00:35:07
Darende Zengibar Festivali
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, 26 Ağustos Cumartesi günü Darende yapılacak olan 64. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali ile ilgili olarak, “Amacımız Darende’ye yakışır bir festival yapmak” dedi.

64. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali 26 Ağustos Cumartesi günü Darende’de yapılacak. Festivalle ilgili bugün Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser başkanlığında toplanan tertip komitesi festivalin güzel bir şekilde geçmesi için değerlendirme toplantısı yaptı. Festivali, herkesin görüşlerini alarak güzel bir şekilde yapmayı planladıklarını ifade eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Toplantımız bu kapsamda çok önemli. İnşallah 26 Ağustos Cumartesi günü Darende ve Darendelilere yakışır bir festival yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Vekili Tolga Özdemir ise, festivalin Darende için önemli olduğunu kaydederek, Darende’ye yakışır bir festival düzenleyeceklerini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    ali bey çok içerlemişsiniz , anlaşılan DARENDE'de yapılan festival sizi çok üzmüş.sizinde katılmanızı tavsiye ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (6 yıl önce)
    Tebrik ederim Malatyada yıllardır festivalleri kaldırın. Darende ilçesine gelince festival serbest ? Oldu olacak BŞB Başkanı Kanun çıkartsın Malatya'yı Darende ilçesi yapsın...
    0
    0
    Yanıtla