SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de 3 Günlük Festival

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 56.'sı gerçekleştirilecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali 14 Ağustos Cuma günü start alacak.

Üç gün sürecek olan festivalin ilk gününde ünlü sünnetçi Kemal Özkan'ın adına düzenlenecek Sünnet Şöleni, Trap Atışları ve Türk Tasavvuf Musikisi konseri verilecek.

Festivalin ikinci gününde ise Kapalı Spor Salonu açılışı, park açılışları, TOKİ konutları anahtar teslim töreni ve Kıvırcık Ali ile Devrim Erden'in sahne alacağı müzik şöleni yer alacak.

Festivalin son gününde ise Tüm Türkiye den birçok güreşçinin katılımıyla Zengibar Karakucak güreşleri yapılacak. Yoğun bir katılım beklenen festivale birçok bürokratın da katılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız