SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:48
Darende'de Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Darende ilçe merkezinin en önemli arteri olan Kaymakamlık Caddesi’nin standartlara uygun bir hale getirilmesi amacıyla, öncelikle freze ile kazılarak yolun tesviyesi veriliyor. Freze ile sürdürülen çalışmaların ardından cadde finişer ile asfaltlanacak. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ayrıca, Aşağıulupınar Mahallesinde 2 kilometre, Ilıca Mahallesinde 1 kilometre, Şuğul mahallesinde 1 kilometre, Karaoğuz mahallesinde ise 500 metre finişerle asfalt serimi yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesinin, Darende ilçesinde yaptığı çalışmaları değerlendiren Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, muhtarlar ve vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin Darende’ye büyük hizmetler yaptığını belirten Başkan Eser, “Biz Büyükşehir olmasaydık bu imkanları nereden sağlayacaktık. Nereden bulacaktık. Büyükşehir Belediyemiz, Darende de hemen her noktada yol hizmeti yapıyor. Büyükşehir Belediyesine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her yer şantiye, her noktada yol hizmetleri var. Senelerdir yapılmayan yollar yapılıyor. Senelerdir gelmeyen hizmetler vatandaşlarımızın ayağına geliyor. Allah razı olsun. Bunları unutmamak lazım. Bu büyük hizmetlerinden dolayı emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız