SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2017-06-26 04:30:10
Darende'de Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Belediye Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Ramazan Bayramı'nı hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Bayramların toplumdaki kaynaşmaya vesile olduğuna dikkat çeken Başkan Eser, katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise, Darende'de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, herkesin bayramını tebrik etti.

Çocukluğunun bir kısmının Darende'de geçtiğini dile getiren Milletvekili Boyraz, "İstanbul'da da her zaman Darendeli hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Dolayısıyla Darendelilerle olan gönül bağımız bugün olduğu gibi sonsuza kadar devam edecektir." dedi.

Darende'nin manevi iklimin doruğa çıktığı bir ilçe olduğunu aktaran Boyraz, terörle mücadele kapsamında gözünü kırmadan canını veren vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diledi.

Bayramlaşma programı, ikramların ardından son buldu.

Programa, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Özkan Topal, Emniyet Müdür Vekili Mehmet Yıldız, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız