SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Bilim Fuarı Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:35:08
Darende'de Bilim Fuarı Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

TUBİTAK’ın Bilim Fuarı açması için 81 il içerisinde seçtiği liselerden birinin de Darende Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Öğretmen Lisesi olduğu bildirildi. 

Darende Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Vahap Yıldız beraberinde bir grup öğrenci ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’u makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Vahap Yıldız, TUBİTAK destekli Bilim Fuarının öğrencilerin hazırlamış olduğu 40 proje ile 9 Mayıs Perşembe günü okullarında açılacağını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Gelecekteki neslimizi yetiştirecek öğretmen adaylarının en iyi şekilde eğitilmesi için çaba gösteriyoruz. Anadolu Öğretmen Lisesi’nde eğitim görmek bir ayrıcalıktır” dedi.

Bulut, öğrencilere sürekli kitap okumalarını tavsiye ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız