SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Bisiklet Turu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:06
Darende'de Bisiklet Turu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde bisiklet turunun düzenleneceği bildirildi.

Bisiklet turunun düzenlenecek olması nedeniyle Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, Darende Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, “Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilciliği ve Kaymakamlığımız Proje Ofisi ortaklığında yürütülen çalışma kapsamında Ekim ayı içerisinde Malatya merkezden ilçemize bisiklet turu düzenlenecek. Yaklaşık 30 sporcunun katılacağı organize ile turizm potansiyeli ile dikkat çeken ilçemizin tanıtımına katkı sağlanması hedefleniyor. Ekim ayı içerisinde gerçekleşecek faaliyetle bisiklet sporcuları Günpınar Şelalesi, Somuncu Baba mesire alanı, Hasan Gazi Türbesi, Yalnız Minareler, Bedesten, Zengibar Kalesi, Balaban İçmeceleri, Erzincani Camii gibi alanları gezerek bisiklet turu atacaklar” denildi.

Bisiklet Federasyonu İl temsilcisi Mustafa Ekici yaptığı açıklamada, “Birçok ilde faaliyetler gerçekleştirdik. Darende önemli bir bölge, bölgenin potansiyel zenginliği dikkat çekici bence uluslararası organizasyonlara bir başlangıç olmalı. Organizasyona çok sayıda katılımın olması bekleniyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız