SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de CHP Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:34:06
Darende'de CHP Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Darende İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Sinan Sunguroğlu, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darende İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde, 67 delegenin tamamı oy kullandı. Tüm delegelerin oyunu alan mevcut Başkan Sinan Sunguroğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Kongre hakkında bilgi veren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Darende ilçemizde kongremizi gerçekleştirdik. Aralık ayında il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ocak ayında da büyük kurultayımızı yapacağız. Kongrelerimizin bizler için hep ayrı bir önemi var, buradaki yönetim değişiklikleri hepsi bir hizmet yarışıdır. Bizim için asıl olan, hep birlikte verdiğimiz mücadeledir. Basına uygulanan sansürlere, karartmalara, kayyumlara baktığımızda basını özgür olmayan bir ülkenin, halkının da özgür olması mümkün olmadığını düşünüyoruz” diye konuştu.

Yeniden CHP Darende İlçe Başkanlığına seçilen Sinan Sunguroğlu ise kongreye katılan ve oy kullanan delegelere teşekkür etti. Sinan Sunguroğlu, “Hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan partili kardeşlerimle daha güzel çalışmalarla, daha güzel sonuçlar alacağız. Partililerimiz güçlünün değil haklının yanında olmaya devam edecekler” şeklinde konuştu.

Kongreye İl Başkanı Enver Kiraz’ın yanı sıra il yönetiminden Hakkı Akkoyun, Ali Rıza Mengüşoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız