SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Çini Seramik Sergisi

0
Güncellendi - 2017-08-29 18:48:20
Darende'de Çini Seramik Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi tarafından açılan çini seramik kursunda yapılan eserler Günpınar Şelalesinde açılan stantlarda sergilendi.

Günpınar Şelalesinde açılan stantları gezen Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Belediye tarafından açılan kursta yapılan eserlerin sergilendiğini ifade ederek, "Günpınar Şelalemizi binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Buraya bir stant açarak yapılan eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Görüyorum ki yoğun ilgi var bu eserlere. Bu sergiler Darende’nin tanıtımına katkı sağladığı gibi gençlerimize de iş imkanı oluyor. Amacımız Darende’de seramiği geliştirmek ve sevdirmek. Şu anda el sanatlarını en güzel şekilde icra ediyoruz. Gençlerimizi yeni sanatlarla tanıştırıp iş imkanı sağlayabilirsek mutlu olacağız. İlçemizin ekonomik durumunu göz ardı etmeden çalışmalar yapmalıyız. Alternatif gelirler sağlamalıyız. Vatandaşlarımızın kendi evlerinde çalışmalar yapmaları için araştırmalar yapıyoruz. İnşallah seramik’ten sonra ipek halıcılığı tezgahları kuracağız. Evlerimizde ve belirli noktalarda bu çalışmayı gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Sergiyi beğendiklerini dile getiren ziyaretçiler ise, açılan sergiden dolayı Darende Belediyesine teşekkür ettiler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız