SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Danışma Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:20
Darende'de Danışma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Darende  AKP İlçe İstişare (Danışma)  Toplantısı yapıldı.
 
Toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı. Toplantıda İlçe Teşkilatının çalışmaları ile ilgili bilgi verilirken, ilçenin ihtiyaçları anlatıldı. 
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, yaptığı konuşmada, "İlçemizde içme suyumuzun ihalesini komple yenilenmek üzere mayıs ayı içinde yapacağız, arıtma tesisi yapıp depoları da düzenleyeceğiz. Daha önce olan asbestli ve pik boruları kaldıracağız bunlar büyük problemlere yol açıyor. Arıtma projemizin yüzde 95'ini devlet desteğiyle içme suyumuzun da yüzde 50'sini devlet desteğiyle yapacağız. Üst yapıya da bu altyapı çalışmalarımızı bitirdiğimiz noktada gireceğiz, doğalgaz da Darende için önem arzeden bir projemiz bunun için çok gayret sarf ettik. Burada desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Bu projede Botaş tarafından belirlenen maliyet 270 milyon TL'dir. Bunun yanında DSİ ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tohma ıslah çalışmalarına başlandı ve devam ediliyor. 204 konutluk TOKİ projesi devam etmekte, 100 adet sosyal konutumuz tamamlandı ve yakın zamanda Sosyal Yardımlaşma Vakfımız aracılığıyla hak sahiplerine verilecek. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile yaptığımız görüşmede de bir halı saha kompleksinin sözünü almış bulunuyoruz. Belediyemizin borcu yok ve kasamızda paramız bulunmakta Kültür sitesi projemizid e hayata geçireceğiz. Çarşı içerisinde bulunan 52 tane dükkanı ihale ederek yeni ferah işyerleri yapacağız. Ilıcak ailesinin Desteği ile 500 kişi kapasiteli taziye evi ve Kuran Kursu binası yaptıracağız, ayrıca bazı mahallelerimize de taziye evleri yapacağız. Gasilhane yapımı tamamlandı ve çevre düzenlemesinin ardından hizmet verecek" dedi. 
 
Milletvekili Öz ise, "Sizlerinde fikir beyanlarına çok önem vermekteyiz. Sizlerden gelen istek ve önerileri en iyi şekilde değerlendiriyor ve yapılması gerekenleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.  Milletvekili Öz, daha sonra belediye çalışmalarını inceledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız