SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de de İnceleme

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, doğa ve spor konusundaki turizminin geliştirmek için alternatif proje üretme çalışmaları çerçevesinde Darende ilçesi ziyaret edildi.

İlçede rafting ve tracking yapılırken, doğa yürüyüşü, off-road spor ve motor sporları, su sporları yapabilme imkanları, yamaç paraşütü yerlerinin tespit çalışması nedeniyle ilçede inceleme yapıldı.

Vali Ulvi Saran, Turizm Ajansı Sahibi Tavit Köletavitoğlu, Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Hacettepe Üniversitesinden Spor Ekonomisi Uzmanı Prof.Dr.Turgay Ateş, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Gelişmekte olan Spor Branşı Federasyonu Başkanı Enver Oral, Türkiye Otomobil Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, Darende ilçesinde tarihi ve turistik yerleri gezdiler.

Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu'ndaki rafting güzergahı ve Somuncu Baba Külliyesi gibi yerlerde inrceleme yapan heyeti Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak ve Darende Belediye Başkan Vekili Adil Sönmezler de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız