SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorun Çözülmezse Birçok Aile Göç Edecek"

0
Güncellendi - 2017-11-02 22:14:02
A- A+ PAYLAŞ

Darende Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen ‘Devlet Vatandaş Buluşması’ adlı toplantının sonuncusu ilçeye bağlı Ağılbaşı Mahallesinde yapıldı. Toplantıda mahallenin çözüm bekleyen sorunları görüşüldü.

Ağılbaşı Mahallesi kültür evinde yapılan toplantıda Mahalle Muhtarı Zeynel Kılınç, mahallenin en önemli sorununun içme suyu ve yol olduğunu söyledi. Kılınç, “Mahallemizin içme suyu sorunu çözülmezse bir çok ailemiz göç edecektir. İlçeye 45 km mesafedeyiz, yaz aylarında nüfusumuz 4 bine ulaşıyor dolayısı ile yaz aylarında içme suyu sorunu daha da çekilmez hal alıyor. Bizim öncelikle bu sorunumuzun çözülmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ise, "Toplantıya ciddi bir katılım var. Ben bu katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarla bir araya gelmenin önemli katkıları vardır. Bizim göremediğimiz sizlerin gördüğü sorunlar olabilir. Bu toplantıların önemi budur. İstişare etmek, sorunlar ve önerileri vatandaşlardan bire bir dinlemek ve çözüm yolları aramaktır. Bu toplantıda Ağılbaşı Mahallemizin en önemli sorununun içme suyu olduğunu öğrendik, amacımız bu sorunlara çözüm bulmak” şeklinde konuştu.

Toplantıya Kaymakam Enver Hakan Zengince, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Dengir Maden, Ağılbaşı Mahalle Muhtarı Zeynel Kılınç, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız