SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Dini Rehberlik Merkezi

0
Güncellendi - 2019-12-09 01:00:23
Darende'de Dini Rehberlik Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçe Müftüsü Nurullah Birlik, Çarşı Cami bünyesinde "Aile ve Dini Rehberlik Merkezi" kurulduğunu belirtti.

Birlik, gazetecilere yaptığı açıklamada, topluma aile hakkında dini bilgiler sunmak, aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne yardımcı olmak üzere "Aile ve Dini Rehberlik Merkezini kurduklarını söyledi.

Merkezin, rehberlik bürosuna ek olarak daha kapsamlı çalışma yapmak amacıyla "Dini Rehberlik Merkezi" kurulduğunu anlatan Birlik, "İki görevlimiz haftanın 5 günü burada aileleri ve vatandaşları konuk edecek. Burası herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer. İlerleyen günlerde daha nezih hale getireceğimiz bu noktada dini rehberlik ve manevi destek hizmetinin yanı sıra farklı sosyal-kültürel ve dini faaliyetlerle birlikte ailenin korunmasına, güçlendirilmesine yönelik projeleri de gerçekleştireceğiz." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    yanlış bir uygulama ailevi problemleri çözmek için diyanetin görev alması kadar saçma birşey olamaz .ruhban sınıfının doğmasına sebep olur .her sorunda dini çözüm aracı olarak görürsek vede çözemezsek din zarar görür.inanılırlığı azalır.bu fikri ortaya atan nasıl bir zihniyet ve nasıl bir eğitimden geçmiş anlaşılır değil.buna izni kim verdi ya da yasal mı araştırmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • İktidarın en büyük ideali budur. Eğitim, adalet, yargı, yönetim vs. hepsinde dini referans kılmak. Din iktidarı ve rantı ele geçirmek için kullanılan adeta bir afyona dönüştürülmüş durumda. Yolsuzlukların, kötü yönetimin, bozuk ekonominin olumsuzlukları din maskesi ile halktan gizlenerek iktidarda olmayı sağlıyor. Ne yazık ki böyle.
    0
    0
    Yanıtla