SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Güreş Turnuvası

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:56
Darende'de Güreş Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Darendespor tarafından uygulanan ve Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen proje kapsamında açılan güreş kursiyerleri ve ilçedeki güreşçilerin katılımı ile Darendespor güreş turnuvası düzenlendi. 

Turnuvaya 11 sıklette toplam 92 güreşçi katılırken, turnuvada Darendespor Güreş Takımı birinci, Darende Başarı ve Gençlik Kulübü ise ikinciliği elde etti.

Dereceye giren güreşçilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mithat Böke ve Hüseyin Kutlu tarafından verildi.

Turnuvada birinci olan Darendespor Kaptanı Ali Taşboru, böylesine güzel bir organizede güreşmekten mutlu olduğunu söyledi.

Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe ise, ilçede son yıllarda yapılamayan karakucak güreşlerini bu yıl tekrar canlandırmak istediklerini belirterek, “Bu amacımıza ulaşabilmek için çalışmaları sürdürüyoruz. Bu güreş turnuvasındaki güreşçilerin tamamı bizim kendi güreşçilerimiz. Artık Darende'de güreşçi yok lafının geçerliliği kalmadı diyebiliriz. Bu noktada emek sarf eden İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Mithat Böke ve Muhammed Mercimek Hocalara çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız