SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Güvenlik Önlemleri Arttı

0
Güncellendi - 2016-09-09 03:56:53
Darende'de Güvenlik Önlemleri Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde, ülke genelinde güvenlik güçlerine yönelik artan bombalı terör eylemlerinin ardından güvenlik tedbirleri artırıldı.

İlçedeki güvenlik güçlerine yönelik alınan tedbirler kapsamında, D-300 karayolu üzerinde bulunan Darende Emniyet Müdürlüğü binası beton bariyerlerle kaplanarak olası bombalı araç saldırısına karşı tedbir alındı.

Darende İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olası terör olaylarının önüne geçebilmek ve vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, kentin giriş ve çıkışında yabancı plaka ve şüpheli şahıslara yönelik kimlik sorgulaması yapıyor.

Geçen ay Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na yönelik PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından, Darende Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği çevresi de beton bariyerlerle çevrilerek kurşungeçirmez çelik kulübe yerleştirildi.

İlçedeki polis ve jandarma ekipleri devriye görevlerini artırırken, meydana gelecek olası terör olaylarının önüne geçmek için ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı.

AA

darende3

darende4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız