SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-01-26 18:56:37
Darende'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Toplantısında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Önal, önceki toplantılarda alınan kararları değerlendirdi. Önal daha sonra, hayat boyu öğrenme faaliyet planı ve halk eğitim merkezinin yapacağı çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılında yaz döneminde açılacak olan kursların planlanması, işbirliği çerçevesinde kurumların halk eğitim merkezi çalışmaların katkıları, örgün ve yaygın eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bilgi verdi. Darende Kaymakamı Ali Türk ise bu toplantıları çok önemsediğini ifade etti. Türk, “Başkasının görüşünü almayan doğru karar veremez, bu tip toplantıların mahiyeti de budur. Özellikle bu toplantılara herkesin katılmasını istiyorum. Toplantılarda düşüncesi olan arkadaşlarımız bunu rahatlıkla dile getirecekler ve bizler de bu konu üzerinde tartışacağız” diye konuştu.

Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına, İlçe Kaymakamı Ali Türk’ün yanı sıra Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Önal, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız