SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de HEM Kurslarına İlgi

0
Güncellendi - 2020-01-23 02:00:49
Darende'de HEM Kurslarına İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan kurslarda kadınlar hem meslek öğreniyor, hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Durukan, “Ahlak ve maneviyat ile ilgili çalışmalar da yapıyoruz. Kur’an-ı Kerim kursları ve bayan erkek cenaze hizmetleri kursları bunun en güzel örnekleri. Okuma etkinlikleri, bilgi yarışmaları ve Engelli kardeşlerimize Ebru, boyama kursları devam ediyor. “ ifadelerini kullandı.

Daha birçok projeleri olduğunu bildiren Durukan, “Hizmetler sadece şehir merkezinde değil, yakın ve uzak mahallelerde; İbrahim paşa, Heyiketeği, Sungur, Hacı Derviş, Ayvalı, Balaban, Aşağı Ulu pınar, Nur kuyusu,, Akça toprak, Akpınar, Ayvalı, Ilıca, Yenice mahalleleri gibi yerlerde, yetişebildiğimiz her yerde hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Duruman, “Darende halk eğitim merkezinde 2019 yılı içerisinde 928 kursiyer kurslarını tamamlayarak sertifika haklarını kazandı” şeklinde konuştu.

Durukan, kursları hakkında şu bilgileri verdi:

“Kur’an-ı Kerim, Dikiş Nakış, Ahşap Boyam, Okuma Yazma, Kalorifer Yakma (Doğal gaz ve Kömür) Servis Araçları Sürücü ve Yardımcılarına Eğitim Bilgisayar, İngilizce Arapça, Arıcılık, Avcılık, Üniversiteye Hazırlık, Hijyen, Cenaze Hizmetleri, Keman ve Resim Kursları, Spor Kursları olarak da, Tekvando, Güreş, Futbol, Tenis, Aerobik kursları. “

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız