SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de İstişare Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:59
Darende'de İstişare Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

 Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, kurum amirleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Darende Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkan Vekili Bilal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Rauf Gönenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ile ilçedeki diğer resmi kurumların idarecileri katıldı. 

Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, ikinci kez bu şekilde kurum idarecileri ile bir araya geldiklerini belirterek bundan sonrada da her ay aynı şekilde toplanacaklarını söyledi.

Bu tür kahvaltıların amacının, ilçedeki tüm resmi kurum ve kuruluşların STK’larla bir araya gelmesi olduğunu ifade eden Kaymakam Kuş, “Bir yandan dertlerimizi sıkıntılarımızı, önerilerinizi varsa birlikte paylaşalım. Bütün amacımız Darende’nin daha iyi noktaya gelmesi. Amacıyla bir araya gelmek istişarede her zaman hayır vardır bizim aklımıza gelmeyen unuttuğumuz, önerebileceğiniz, görüşünüz, öneriniz, düşünceniz varsa biz de bunları almaktan mutlu oluruz. İnşallah bu ikincisi ama geleneksel bir hale gelir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız