SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2018-02-14 03:28:10
Darende'de Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Kızılayı, Malatya ilçelerinde de kan çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak Malatya Bölge Kan Merkezi özellikle son yıllarda iyi düzeyde kan bağışı almaya devam ediyor. Çeşitli aralıklarla düzenlenen kan bağışı programlarıyla Malatya ve çevre il ve ilçelerde başarılı çalışmalarını sürdüren Kan merkezi geçtiğimiz günlerde Darende’de idi. Darende Hükümet Konağı içerisindeki kan bağışı standına vatandaşların ilgisi oldukça yüksekti. Titizlikle yapılan kan bağışı alma işleminde vatandaşlardan bir form doldurularak başvurusunu alan yetkililer sorulan sorulara verilen yanıtlar karşısında kriterlere uyan bağışçılardan toplanan kanları ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak için depoluyor.

Darende ilçesinin bu konuda çok duyarlı olduğu belirten Kızılay kan bağışı yetkilileri, “Darende’de yaptığımız kan bağışı programlarımızda ön gördüğümüz hedefin hiç altına düşmedik. O nedenle Darende halkına teşekkür ediyor, diğer yerlere örnek olması açısından Darende halkının kan toplama kampanyalarına gösterdikleri ilgiden dolayı kutluyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız