SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Kermes Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:54
Darende'de Kermes Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Darende ilçesinde kermes açıldı. 
 
Veren El Derneği Darende Şube Başkanı Abdurrahman Hafif, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, "Merkezi İstanbul'da bulunan derneğimiz 4 yıldan beri yurt içinde ve yurt dışında birçok faliyetleri olmuştur. Afrikadaki insanlarımıza kalıcı hizmetler sunduk. Döven, harman savurma makınası, içme suyu kuyuları vs yapıldı. Yine yurt dışınadaki kardeşlerimize 33 bin kişiye kurban eti dağıtıldı. Van depreminde depremzedelere 14 tane konteynır kurulmuştur. İlçemizde 4 yıl içerisinde yüzlerce aileye gıda, yakacak, giyecek, ilaç yardımı yapıldı. Derneğimize bina aldık. Bina alınca hizmetler daha da kolaylaştı. 70 kişiye Kur'an-ı Kerim okumasını, hadis bilgileri, ahlak kuralları öğrendiler. Aileye yönelik çalışmalarımız var buradaki kermesten elde edilen gelirler buradaki insanlarımıza harcıyoruz" dedi. 
 
Kermese İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan, ilçe vaizi Yahya Özden, Veren El Derneği Darende Şube Başkanı Abdurrahman Hafif, Veren El Malatya Şube Başkanı Muhammed Şirin Aslan, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdalesini kesen İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan, "Yapılan bu el emegi göz nuru ile yaptığınız bu eserlerden dolayı emekleri geçenleri kutluyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız