SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Kur'an Okuma Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde Kur'an-ı Kerim ve ezan okuma bölge yarışması yapıldı. Darende Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen yarışmaya; Malatya, Adana, Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Osmaniye ve bağlı ilçelerden Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kooperetafi konferans salonunda yapılan yarışmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Jüri üyeliklerini katılan okullardan temsilcilerin yaptığı yarışmada Kuran-ı Kerim okuma dalında Kahramanmaraş Türkoğlu İmam Hatip Lisesi'nden Ahmet Demirci birinci olurken, Elazığ İmam Hatip Lisesi'nden Emrullah Bayer ikinci, Gaziantep Şehitkamil İmam Hatip Lisesi'nden Hüseyin Can üçüncü oldu.

Ezan okuma dalında ise; Hatay Antakya İmam Hatip Lisesi'nden Şahin Gezginci birinci oldu. Yarışmada, Malatya İmam Hatip Lisesi'nden Onur Türk ikinci, Adıyaman İmam Hatip Lisesi'nden Bilal Salman üçüncü oldu.

Kur'an-ı Kerimi ve ezanı en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere, bilgisayar, Cumhuriyet Altını, Kuran-ı Kerim hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız