SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Kutlu Doğum Etkinliği

0
Güncellendi - 2016-04-11 16:25:05
Darende'de Kutlu Doğum Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Darende ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Darende Çarşı Camisi’nde düzenlenen programın açılısını yapan Darende İlçe Müftüsü Ahmet Varol, bu yılki Kutlu Doğum Haftası’nın ana başlığının "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" olduğunu kaydetti. Varol, “Kuran-ı Kerim’i okuyan değil aynı zamanda anlayan da olmak gerekiyor. Öyleyse bizim her fırsatta Kuran-ı Kerim’i yeniden anlamamız, Peygamberimizin hayatını yaşamamız, üzerinde yeniden düşünmemiz gerekiyor. Biz Peygamber efendimiz anıldığı zaman veladet bahri okunurken ayağa kalkmakla, efendimizin adı anılırken elimizi kalbimize götürdüğümüz zaman meseleyi hallettiğimizi zannetmemeliyiz. Biz Peygamber efendimizin ömrünü vakfettiği bütün riskleri göze aldığı hangi değerleri bize takdim ettiğini yeniden keşfetmeli ve anlamalıyız. Bu programlar bu vesilelerle hazırlanan çok önemli programlardır” diye konuştu.

Daha sonra Günpınar Cami İmamı Hafız Mustafa İlci, Ağılyazı Cami İmamı Hafız Bünyamin Kaya, Çarşı Cami Müezzini Hafız Mahmut Şanverdi, Hulusi Efendi Erkek Yatılı Kuran Kursu Öğreticisi Hafız Erol Ocak ve Somuncu Baba Camii İmam Hatibi Hafız Mustafa Baş tarafından Kuran-ı Kerim ziyafeti sunuldu. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Tasavvuf Musiki Korosu ilahiler söyledi. Program sonunda cemaate kutlu doğum pilavı ikram edildi.

iha

DARENDE İLÇESİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız