SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Muhtarlarla Huzur Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-04-04 04:24:20
Darende'de Muhtarlarla Huzur Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünce mahalle muhtarlarıyla huzur toplantısı yapıldı.

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, müdürlüğün yeni hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Güngör ve şube müdürlerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada, ilçenin huzur ve güvenini ortaklaşa sağlamak ve halkın güvenliğiyle ilgili problemleri görüşmek için yapılan toplantıya ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Mahallelerimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, iletişim ağını güçlendirmek ve halkımızın güvenlikle ilgili sorunları, önerileri gibi benzeri konularda görüşlerini almak üzere, mahalle muhtarlarının katılımı ile huzur toplantısı gerçekleştirildi. Huzur toplantılarının suç ve suçlarla mücadelede önleyici ve vatandaşlarımıza sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılmasında etkili olduğu değerlendirildi. Bu sebeple, mahalle muhtarlarıyla yapılan huzur toplantılarının sayısının arttırılması, mahallelerin güvenliği konusunda işbirliğinin sağlanması konularında görüş birliğine varıldı."

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda muhtarlar, emniyet personeline kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

 AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız