SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Noter Huzurunda İşçi Kurası

0
Güncellendi - 2017-03-19 01:53:21
Darende'de Noter Huzurunda İşçi Kurası
A- A+ PAYLAŞ

İş-Kur'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) programı ile Darende Belediyesinde 6 ay geçici süreyle istihdam edilecek 85 kişi için 185 kişi başvurunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

İş-Kur’un Darende Belediyesi için hazırladığı TYÇP programına alınacak kişi üzerinden fazla başvuru olunca noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Darende Öğretmenevinde gerçekleştirilen kura çekiminde kısa da olsa iş umudu ile bekleyenlerden bazıları sevindi bazıları ise salondan üzgün ayrıldı.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eseri, göreve geldiklerinden bu yana ilçenin geleceği adına çalışmalar yaptıklarını belirterek “İşte gördüğünüz gibi noter huzurunda kesinlikle hakkı olan hemşerimiz işe girecektir, parti farkı, sınıf farkı, insan farkı kesinlikle yoktur” diye konuştu.

İşçi alımında adaletli davrandıklarını kaydeden Eser, “Bildiğiniz gibi AK Partinin açılımı da Adalet ve Kalkınma Partisi. Bizde aynı düsturla adaletten ayrılmıyoruz, somut örneği sizinde gördüğünüz gibi son iş kur alımında ispatlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan kura çekimine Darende Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, Darende Noteri, İş-Kur yetkilileri katıldılar.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız