SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Ödül Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:10
Darende'de Ödül Günü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı Darende'de ziyaret ve temaslarda bulundu. Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara yönelik çeşitli sosyal projeler kapsamında ödül ve hediyeler takdim edildi. 

Vali Süleyman Kamçı,Darende Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Hoş Geldin Bebek” “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” ve “Hayallerime Kavuşuyorum” adlı projelerin tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan Vali Kamçı, “Hoş Geldin Bebek” ve “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” projeleri 100 aileye hediye verilmesinin çok iyi bir fikir olduğunu belirterek “Kamu kurumlarımızı böylesine anlamlı desteklerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Darende’de ilçesinde önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Vali Süleyman Kamçı, Darendeli iş adamlarının da her zaman ilçelerine sahip çıktıklarını söyledi.

Kamçı konuşmasından sonra ihtiyaç sahibi 37 öğrenciye tablet, laptop, bisiklet, bulaşık makinesi ve baza takımı verdi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser de konuşmasında sosyal projelerin gerçekleşmesinin toplumsal birliğe vesile olduğunu belirterek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca 400 öğrencilik bir yurt yaptırılması hususunda desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Törene, Vali Kamçı’nın yanı sıra Darende kaymakamı Bünyamin Kuş, Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoy, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ile çocuklar ve aileleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız