SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Şampiyonluk İftarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:22
Darende'de Şampiyonluk İftarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Ligi’nde grubunu lider tamamlayarak 1.Amatör Kümeye yükselen Darendespor’da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. 

Yeşil-beyazlı takımın şampiyon olmasından dolayı Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, takımın yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına iftar yemeği verdi.

Darende’de bir restoranda verilen yemekte teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Eser, takıma çeşitli hediyeler dağıttı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Süleyman Eser, takımın şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Darende için oldukça önemli bir iş başarıldığını belirten Eser, “Darende tarihi ve turizmiyle Türkiye’nin eşsiz ilçelerinden biridir. Bu her yönüyle özel olan ilçenin başarılı bir futbol takımının olması hepimizi gururlandırır. Bu misyonu üstelenebilecek bir takımın temellerinin atıldığına şahit oluyoruz. Darende futbolla da adından söz ettirmeli. İnşallah Darendespor daha başarılı noktalara gelir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Futbol, ilçedeki gençlerimizin spora teşvik edilmesi adına da önemli bir araç. Ben Darendespor’un başarılarıyla birlikte futbol ve spora karşı bakış açısında olumlu yönde değişmeler olacağı kanaatindeyim” dedi.

Yemeğin ardından Darendesporlu yöneticiler tarafından adının yazdığı forma Başkan Eser'e hediye edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız