SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Sel..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesi Ayvalı kasabasında meydana gelen selde, ekili alanlar zarar gördü.

Ayvalı kasabasında gök gürültülü sağnak yağış yaklaşık 2 saat sürdü. Etkili olan yağış sonrasında akşam saatlerinde derelerden gelen sel kasabada yolları mahalle arası yollar kasaba içinde önemli ölçüde hasarlara yol açtı. Darende - Kuluncak ilçeleri karayolu sel nedeni ile 2 saat kapandı.

Ayvalı Kasabası Belediye Başkanı Hamit Demir, "Allah bizleri korudu. Derelerden gelen seller yolları caddelerde önemli ölçüde hasar verdi. Belediye imkanları ile çalışıp düzenli bir şekilde normal yaşama dönmemizi sağlıyacağız" dedi.

Darende Arama Kurtarma Timi (DAKUT) görevlileri, selden zarar görenlere yardımcı oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız