SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Spor Kursları Açıldı

0
Güncellendi - 2019-04-20 02:33:59
Darende'de Spor Kursları Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen spor kurslarının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Darende Kaymakamı Enver Zengince, ilçe stadında düzenlenen törende, gençlerin ruhsal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak kurslara ilginin yüksek olduğuna söyledi.

Gençlerin spora yönelmesini önemsediklerini dile getiren Zengince, "İlçemizde sosyalleşme aracı olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bir araya geldiği bu etkinlikleri oldukça faydalı buluyoruz. Spor sağlıklı bir neslin yetişmesi için de güzel bir anlam ifade ediyor. İlçemizde düzenlenen spor faaliyetlerini kaymakamlık olarak destekliyoruz." diye konuştu.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise ilçede her türlü sportif faaliyetlere destek olacaklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin spora yönelmesi bizleri sevindiriyor. İnşallah bu çalışmalar devam eder. 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulur' anlayışı ile sporcu bir gençliğin yetişmesi için belediye olarak her türlü desteğe hazırız." ifadelerini kullandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mithat Böke de yılın 12 ayı masa tenisi, tekvando, futbol ve güreş gibi ücretsiz kurslar düzenleyeceklerini anlattı.

Böke, 4 branşta düzenlenen kursta 500 öğrenciye eğitim verileceğini sözlerine ekledi.

Zengince ve Özkan, açılışın ardından programa katılan öğrencilerle sohbet etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız