SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Tanıtım Çekimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:02
Darende'de Tanıtım Çekimi
A- A+ PAYLAŞ

TGRT Ekibi Malatya’nın Darende ilçesindeki tarihi ve turistik yerleri gezerek çekim yaptı.

TGRT Haber’de yayınlanan “Değişen Türkiye” isimli program yapımcısı Tahsin Gökmen koordinesindeki ekip, perşembe gününe kadar Malatya’da çekim yapıp ilin tanıtımını gerçekleştirecek.

Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilin diğer protokol üyeleri, esnaf ve ticaret yetkilileri ile çekim yapıp büyükşehir yolunda ilerleyen Malatya’yı “Değişen Türkiye” isimli programda tanıtacak olan TGRT ekibine, Darende ilçesinde Türkiye Gazetesi yazarlarından Malatyalı olan İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu da eşlik etti.

Hulusi Efendi Vakfı’nın hizmetlerinin çekimini yapan TGRT ekibi, Somuncu Baba Külliyesi, kanyonda rafting ve Günpınar Şelalesi’nin de çekimini gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız