SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Toplu Açılış

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:45
Darende'de Toplu Açılış
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, işyerleri ve ilçe meydanı toplu açılış töreniyle hizmete girdi.

Belediye Ekmek Fabrikası önündeki törende bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, “Yapılan her çalışma saygıyı, takdiri hak eder, çünkü her çalışmanın arkasında emek vardır” dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır da işadamlarının örgütlenmesi ve ekonomik gücünü Darende’ye çekilmesinin önemine değindi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise konuşmasında görevi süresince ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlattı. Özkan, binanın üzerine Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) ile Kadın Konuk Evi projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Özkan, tesisin tefrişatının DASEV Başkanı Nazım Turgut tarafından karşılandığını dile getirdi.

Törende hayırsever işadamı Vehbi Güzel’in İbrahimpaşa Mahallesine yaptıracağı Mahalle Konağı ve Kur’an Kursu binasının protokolü imzalandı.

DASEV Başkanı Nazım Turgut ile hayırsever işadamı Mehmet Karcı da törende birer selamlama konuşması yaptı.

Plaketlerin verilmesinin ardından tesislerin toplu açılışları gerçekleştirilen Belediye Ekmek Fabrikası, DASEV Kadın Konuk Evi, Halime Mahmut Karcı Taziye Evi, H. Hasan Akyol Çarşısı, ilçe meydanı, Emin Efendi Parkı gezildi.

Törene; AKP Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, MHP Darende Belediye Başkan adayı Lütfü Gültekin, SP Darende Belediye Başkan adayı Hulusi Kaya, belde belediye başkanları, eski belediye başkanları, işadamları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız