SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Toplu Sözleşme

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:58
Darende'de Toplu Sözleşme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi Belediyesi Memur Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaladı. Bu kapsamda 4688 sayılı kamu görevlileri sendikası kanunu ile memurlara tanınan hakkın yüzde 65 olan 400 TL, için anlaşıldığı belirtilirken, bu miktarın belediyede görev yapan 63 memuru kapsadığı ifade edildi. 

Sözleşmenin ardından konuşan Memur Sen İl Başkanı Kerem Yıldırım, ”Yüzde 65 oranında sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Belediye başkanım çok duyarlı. Daha önceden de tanıyoruz İl Sağlık Müdürlüğünden inşallah güzel hizmetlere imza atacağını da çok iyi biliyoruz ”dedi

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, ”27 yıl memurluk hayatımız var. Her kademede bulunduk. Her türlü idari hizmetlerde bulunduk. Çalışanlarımız kardeşlerimizdir. Biz onlarla beraber götüreceğiz bu hizmetleri yürüteceğiz. Ancak yüzde 65 oranında bir denge sağladık. Bu bizim memurumuza 400 lira civarında bir getirisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Hanifi Acar da, ”Samimi olarak söylüyorum başkanım kendine düşen fedakarlığı yapmıştır. Sıra bizde. Çalışanlardadır. Bizim gayemiz hep bana demek değildir. Önce diğer insanlara sonra bize. Öncelik Darende’nin hizmetidir. Darende güzelleşirse bizde güzelleşeceğiz” dedi

Sözleşmeye, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Memur Sen İl Başkanı Kerem Yıldırım, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Hanifi Acar, Darende Belediyesi iş yeri temsilcisi Numan Ataş, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız