SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Trafik Kazası... 15 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-04-20 04:30:11
Darende'de Trafik Kazası... 15 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Malatya'nın Darende İlçesi'ndeki ormana fidan dikmek için Diyarbakır'dan gelen işçileri taşıyan Bayram Kaya yönetimindeki 30 SA 931 plakalı minibüs, dönüş yolunda şiddetli yağış nedeni ile rampa aşağı kontrolden çıkarak devrildi. Saat 11.30'da meydana gelen kazada 15 kişinin yaralandığı ve bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaralananlardan bazılarının isimleri şöyle; Mehmet Şükra Yalçın, Gülsüm Yalçın, Garip Yalçın, Reyhan Yalçın, Erkan Yalçın, Mehmet Kaya, Bayram Kaya, Fidan Kaya.

AKÇADAĞ'DA..

Bu arada Akçadağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Akçadağ ilçesi Kırık Köprü mevkinde meydana geldi. Kayseri istikametinden gelen 38 GC 807 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı yağmur sebebiyle yoldan kayarak yaklaşık 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Yakup Tokgöz ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralanan sürücü Tokgöz, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince araçtan çıkartılarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. (Son fotoğraf bu kazadan)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SenarisT (6 yıl önce)
    Cümleye bakkk!!!! MALATYA'miza fidan dikket için bile çevre illerden geliyorlar. Bu nasıl çalışma anlayisi!!! 1 Malatyalı yokmuydu da 400 km öteden işçi geliyor???........Edinilen bilgiye göre Malatya’nın Darende İlçesi’ndeki ormana fidan dikmek için Diyarbakır’dan gelen işçileri taşıyan...... Yaralılara acil şifalar dilerimm
    0
    0
    Yanıtla
  • fk (6 yıl önce)
    öyle virajlar olursa darende yolunda daha .çok kaza olur en azından yolun ortasına direk yapsalar ayıraç olsa uçurumların kenarına demirler dikseler ne güzel olur ama nerdee yaralılara allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla