SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Vatandaşlarla Toplantı

0
Güncellendi - 2017-09-19 03:09:19
Darende'de Vatandaşlarla Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Darende Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Devlet Vatandaş Buluşması" toplantısıyla ilçenin çözüm bekleyen sorunları görüşüldü.

Kaymakamlık tarafından her ay rutin olarak düzenlenen toplantıya, Kaymakam Enver Hakan Zengince, Belediye Başkanı Süleyman Eser, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Zengince, toplantılarla toplumun her kesimine ulaşmayı, hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı sunulmasını amaçladıklarını söyledi.

Zengince, toplantıda eğitim, sağlık, tarımsal faaliyetler, ulaşım, hibe programları ve mahallelerin genel sorunlarına yönelik, kamu kurum amirleri ve vatandaşlarla değerlendirmelerde bulunarak çözüm için görüşmeler yaptı.

Belediye Başkanı Süleyman Eser de ilçenin en büyük sorunları olarak bekleyen içme suyu ve otogar yapımı için Malatya Büyükşehir Belediyesi ile istişarelerinin sürdüğünü söyledi.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını ilettiği toplantıda, sorunlar ilgili makamlara iletilmek üzere görevliler tarafından kaydedildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız