SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Yayla Şenlikleri

0
Güncellendi - 2017-06-27 18:25:05
Darende'de Yayla Şenlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MİDİDER olan Malatya İli Darende İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği geleneksel futbol turnuvası ve yayla pilav şenlikleri hazırlıklarını tamamladı.

Dernek Başkanı Mehmet Ayhan ve yönetiminin ortak düzenlediği toplantıda şenlikle ilgili basına bilgi verildi. Başkan Ayhan amaçlarının gurbet ve sıla arasında köprü oluşturmak olduğunu belirterek “Bu yıl 7’incisini düzenleyeceğimiz Turgut Özal Futbol Turnuvası ile 8’incisi düzenleyeceğimiz Soğuksu Pilav Şenliklerine tüm Malatyalıları davet ediyoruz. Bizler ağırlıklı olarak İstanbul’ da yaşayan orada dernek şemsiyesi altında toplanan bu toprakların evladıyız. Amacımız gelecek nesillere değerleri ve sılayı unutturmamaktır" dedi.

Dernek yardımcısı İsmail Özdemir ise tüm hazırlıkların tamam olduğunu belirtirken futbol turnuvası komite başkanı Fehmi Gültekin’de Darende’nin futbola doyacağını ifade etti.

24 takımın katıldığı turnuvanın finali Darende stadında oynanacak. 29 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da başlayacak final maçından bir gün sonra 1 Temmuz’da ise Günerli Köyünde yoğun katılımlı pilav şenlikleri düzenlenecek. Müzik eğlence programıyla devam edecek şenlikler saat 11.00’de başlayacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız