SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Yol Çalışmaları

0
Güncellendi - 2016-07-25 16:19:00
Darende'de Yol Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’de yol yapım hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin, Malatya’da püskürtülmesinde önemli rol oynayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’dan beri iş makinelerini halkın güvenliği için cadde ve sokaklarda bulundurmaya devam ederken bir yanda da planlanan hizmetlerini hayata geçiriyor.

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

Yenice ve Şuğul’da 3.5 kilometre, Yeniköy’de 3.5 kilometre, Zaviye Mahallesinde 2.3 kilometre, Kuruköprü Mahallesinde 750 metre, Güdül Mahallesinde 600 metre sıcak asfalt serimi finişer ile yapılırken; 11 kilometre uzunluğundaki Karaoğuz Mahalle yolu da bakım onarım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt ile kaplandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde ayrıca Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına ise devam ediyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Darende halkı, hizmetleri bir bir almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Serimi yapılan asfaltın çok kaliteli olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Şimdiye kadar böylesine güzel hizmetleri hiç almadık. Yenice Mahallemiz eskiden belde belediyesiydi. O dönemde bile böyle hizmet almadık. Kanalizasyonumuz yapıldı. İçmesuyu şebeke hatlarımız yenilendi. Yollarımız tarihimizde görmediğimiz güzel bir şekilde yapıldı. Tozdan, çamurdan çıkılmıyordu. Şimdiki hali gözler önünde, çok güzel oldu. Sokakta yürümenin bile ayrı bir keyfi var. En ufak bir eksiğimizi bildirsek hemen gelip çözüyorlar. Ahmet Çakır başkanımızdan, devletimizden Allah razı olsun. Hiçbir sorunumuz kalmadı” şeklinde konuştular.

Bülten

aaa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız