SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Gezisiyle Yorgunluk Attılar

0
Güncellendi - 2016-05-10 01:12:15
Darende Gezisiyle Yorgunluk Attılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda kadınların Malatya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla Darende ilçesine bir gezi düzenlendi.

Kadın Meclisi üyelerinin katıldığı günübirlik gezi kapsamında Darende İlçesi’ndeki Somuncu Baba Külliyesi, Hasan Gazi Türbesi, Günpınar Şelalesi ve şehitlik ziyaret edildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, kadınların her alanda bilinçlenmesine katkı sağlamak adına çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini belirterek, kadınların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak gezi programlarına da önem verdiklerini söyledi.

Bulut, yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların yorgunluğunu atmak, tarihi ve kültürel mekânları kadın meclisi üyeleri ile buluşturmak ve Malatya’nın güzelliklerini kadınlara tanıtmak amacıyla Darende gezisi düzenlediklerini söyleyerek, “Bizlere bu imkânları sunan Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a çok teşekkür ediyoruz” dedi

Geziye katılan kadın meclisi üyeleri düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Bülten

f2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız