SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'deki Sanayi Sitesi İçin Kura Çekildi

0
Güncellendi - 2018-07-18 16:14:38
Darende'deki Sanayi Sitesi İçin Kura Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde yıllardır çözüm bekleyen sanayi sitesi sahipleri ile buluştu. Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan kura çekiminde sanayi esnafı iş yeri sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. 12’nci ayda teslim edilecek sanayi sitesinde 104 iş yeri bulunuyor. Kura çekiminde bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını kendi iş yerlerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Eser, “Senelerdir böyle güzel bir günü beklediniz, kendi iş yerinizin sahibi olmayı beklediniz. Biz seçildiğimiz günde sizlere söz vermiştik, Allah’a şükür bu sözümüzde durduk ve Aralık ayında işyerleriniz teslim edilecek. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Amacımız Darende’de en güzel hizmetler yapılsın, Darende’miz bölgenin en güzel ilçelerinden biri olsun, esnafımızın yüzü gülsün, vatandaşımızı yüzü gülsün ve kazanan Darende olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kürşat Gök ise ilçedeki sanayi esnafların yıllardır kangrene dönüşen sorununa çözüm bulunduğu için mutluluk içerisinde olduklarını söyledi. Yaklaşık 50 yıldır kanayan yara haline gelen sanayi sitesi sorununu kısa süre içerisinde tamamlanmasını sağlayan Belediye Başkanı Eser’e ve emeği geçenlere teşekkür eden Gök, “Sanayi esnafımızı çok güzel iş yerleri bekliyor. İnşallah Aralık 2018’de teslim edilecek. Ben şimdiden sanayici esnafımıza hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Belediye sosyal tesislerinde yapılan kura çekimine, sanayi esnafları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız